Vujovića nasledil nekdanji 'Celjan'

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Trenerski stolček zagrebškega rokometnega kluba je po odhodu Veselina Vujovića zasedel nekdanji igralec Celja Pivovarne Laško.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo, da je nekdanji rokometaš Celja Pivovarne Laško Silvio Ivandija novi trener Zagreba, kjer igrajo Slovenci David Miklavčič, Matevž Skok in Darko Cingesar. Na tem mestu je zamenjal Črnogorca Veselina Vujovića, sicer selektorja slovenske moške reprezentance.

Ivandija je pred leti že deloval v Zagrebu kot pomočnik Lina Červarja, bil pa je tudi pomočnik selektorja pri hrvaški moški reprezentanci pod vodstvom Slavka Goluže.

Samostojno je vodil hrvaško kadetsko reprezentanco, Varaždin in žensko ekipo Lokomotive, italijanski ekipi iz Trsta in Prata ter nekatere katarske klube.

Ivandija bo imel krstni nastop na novem trenerskem mestu v soboto na tekmi evropske lige prvakov proti makedonskemu Vardarju iz Skopja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.