Šport
54 ogledov

Vujovića nasledil nekdanji 'Celjan'

Veselin Vujović Rio 2016 Stanko Gruden/STA
Trenerski stolček zagrebškega rokometnega kluba je po odhodu Veselina Vujovića zasedel nekdanji igralec Celja Pivovarne Laško.

Hrvaški mediji poročajo, da je nekdanji rokometaš Celja Pivovarne Laško Silvio Ivandija novi trener Zagreba, kjer igrajo Slovenci David Miklavčič, Matevž Skok in Darko Cingesar. Na tem mestu je zamenjal Črnogorca Veselina Vujovića, sicer selektorja slovenske moške reprezentance.

Ivandija je pred leti že deloval v Zagrebu kot pomočnik Lina Červarja, bil pa je tudi pomočnik selektorja pri hrvaški moški reprezentanci pod vodstvom Slavka Goluže.

Samostojno je vodil hrvaško kadetsko reprezentanco, Varaždin in žensko ekipo Lokomotive, italijanski ekipi iz Trsta in Prata ter nekatere katarske klube.

Ivandija bo imel krstni nastop na novem trenerskem mestu v soboto na tekmi evropske lige prvakov proti makedonskemu Vardarju iz Skopja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.