Vujović zaradi kosa zemljišča zapustil Zagreb

Foto: Epa Veselin Vujović
Nekdanji slovenski selektor je zaradi nenavadnega razloga odstopil s položaja trenerja.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski selektor Veselin Vujović je po le nekaj mesecih znova zapustil klop Zagreba. "Zaradi osebnih razlogov in privatne težave, ki jo ne morem rešiti izven Srbije, moram zapustiti Zagreb. Žal mi je, ampak hkrati ne morem biti na dveh mestih. Ko rešim težavo in če bo Zagreb to želel, se bom z veseljem vrnil. Zame je to drugi dom," je za klubsko spletno stran dejal Vujović.

Kasneje je nekoliko bolj pojasnil razlog za odhod. "Gre za lastniško-pravno zadevo. Najel sem odvetnika, a moram vseeno biti na prizorišču. Šlo bo za nekakšne meritve in moram biti tam. Manjši del zemljišča je v Črni gori, večji pa v Srbiji," je za 24ata.hr pojasnil nekdanji legendarni rokometaš.

Vujović: "Če bi jo vodil jaz, bi Slovenija osvojila kolajno na EP"

Ta je sicer pred osmimi meseci podpisal triletno pogodbo s serijskim hrvaškim prvakom. "Ne bi bilo fer do Zagreba, če bi ostal trener. Že mesece imam te težave, zdaj pa ne bi mogel biti na začetnih pripravah kljuba na novo sezono. Ne bi se mogel posvetiti ekipi na pravi način. Razšli smo se v dobrih odnosih."

Zagreb je v tej sezoni zaostal za Celje Pivovarno Laško v skupinskem delu lige prvakov in se ni prebil v izločilne boje. Vujović je bil uspešnejši v svojem prvem mandatu na klopi Zagreba, ki ga je vodil med leti 2014 in 2016.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.