Vzgoja psa priprava na starševstvo

Foto: EPA
Foto: EPA
Svetovni podprvak formule 1 Nico Rosberg, ki je nekaj mesecev tudi srečni očka, je razkril, kako se je pripravil na novo življenjsko vlogo.
Oglej si celoten članek

V pogovoru za revijo People je nemški dirkač deja Nico Rosberg dejal, da je, potem ko je vzgojil in izšolal svojega psa, zdaj povsem sproščen tudi v očetovski vlogi.

"Tu gre za podoben izziv kot pri otroku. Zdaj je vse v redu, ker je naš labradorec star že eno leto, ampak ko bi vi videli, kako je bilo to na začetku ... ojej," je dejal Rosberg. "Bila je odlična priprava na vlogo očeta. Tudi pri otroku je podobno, vse je stvar dobre organizacije," pravi dirkač Mercedesa. Z ženo Vivian sta avgusta postala starša hčerke.

"Sijajno se počutim kot oče. Njen nasmešek odtehta vse, veliko mi pomeni, da sem odgovoren za to bitje," še dodaja Rosberg, obenem pa zatrjuje, da se njegov življenjski slog ni pretirano spremenil, odkar ima otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.