Wade se vrača domov

Foto: Žurnal24 Wade, James in Bosh bodo naredili vse, da Miami popeljejo do naslova prvaka lige
V finalu vzhodne konference lige NBA se bosta srečala Chicago Bulls in Miami Heat. Z vročico se v rojstno mesto vrača Dwyane Wade, a, kot pravi, zaradi tega ne bo imel milosti.
Oglej si celoten članek

Dwyane Wade se je rodil v Chicagu leta 1982, a v ligi NBA do danes še ni zaigral za tamkajšnje bike. Odlični branilec že vse od začetka svoje kariere igra za Miami Heat. Ekipa s Floride ga je leta 2003 kot petega izbrala v prvem krogu nabora. Le tri leta kasneje pa je ekipo popeljal do naslova lige NBA. Takrat je Dallas že vodil z 2:0 v zmagah, toda nato je na sceno stopil Wade in Miami je dobil štiri zaporedne obračune ter slavil naslov prvaka. Če bo letos želel ponoviti vajo, bo moral s soigralci sprva preskočiti "svoj" Chicago. "Prihajam domov, to je dejstvo. Ampak to je izključno posel. Ob tej priložnosti v Chicago prihajam opravit svojo nalogo in nadejam se, da bomo s soigralci samo enkrat prišli v moje mesto. To pomeni, da bi morali zmagati s 4:0, čeprav bi podpisal vsako zmago," je dejal Wade in dodal: "Ne, ne bom spal doma. Moje mesto je s soigralci v hotelu." Milosti torej ne bo.

Chicago Bulls so v polfinalu sicer izločili Atlanto Hawks, Miami Heat pa so bili boljši od Boston Celtics.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.