Wade: "Zagotovo bom igral"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dwyane Wade, član velike trojke Miami Heat, ne želi niti slišati, da bi v primeru lockouta naslednjo sezono preživel brez košarke. "Ne vem še kje, a zagotovo bom igral," je odločen zvezdnik.
Oglej si celoten članek

Mnogi zvezdniki lige NBA so odločeni, da bodo tudi v primeru lockouta ostali aktivni. Med njimi je tudi član Miami Heat Dwyane Wade. Potem ko so Kitajci svojim klubom prepovedali, da v svoje vrste pripeljejo igralce iz lige NBA, je edina realna možnost za Wada in ostale igralce, ki v času stavke želijo ostati aktivni, Evropa. "Naslednjo sezono bom igral. Ne vem še kje, a zagotovo bom igral," je odločen član velike triperesne deteljice vročice. "Zaradi tega, ker je v ligi NBA lockout, še ne pomeni, da bi vsi morali prenehati delati tisto, kar znamo najboljše – igrati košarko," je še dodal MVP finala lige NBA leta 2006. Wade naj bi se v prihodnjih dneh sestal s svojim agentom, s katerim se bosta skupaj odločila, kako naprej. Zagotovo mu ponudb bogatih evropskih klubov ne bo manjkalo, če se bo res odločil za prihod na staro celino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.