Šport > Košarka
16 ogledov

Wade: "Zagotovo bom igral"

Dwyane Wade (št. 3) in James Harden Žurnal24 main
Dwyane Wade, član velike trojke Miami Heat, ne želi niti slišati, da bi v primeru lockouta naslednjo sezono preživel brez košarke. "Ne vem še kje, a zagotovo bom igral," je odločen zvezdnik.

Mnogi zvezdniki lige NBA so odločeni, da bodo tudi v primeru lockouta ostali aktivni. Med njimi je tudi član Miami Heat Dwyane Wade. Potem ko so Kitajci svojim klubom prepovedali, da v svoje vrste pripeljejo igralce iz lige NBA, je edina realna možnost za Wada in ostale igralce, ki v času stavke želijo ostati aktivni, Evropa. "Naslednjo sezono bom igral. Ne vem še kje, a zagotovo bom igral," je odločen član velike triperesne deteljice vročice. "Zaradi tega, ker je v ligi NBA lockout, še ne pomeni, da bi vsi morali prenehati delati tisto, kar znamo najboljše – igrati košarko," je še dodal MVP finala lige NBA leta 2006. Wade naj bi se v prihodnjih dneh sestal s svojim agentom, s katerim se bosta skupaj odločila, kako naprej. Zagotovo mu ponudb bogatih evropskih klubov ne bo manjkalo, če se bo res odločil za prihod na staro celino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.