Wawrinka premočan za Bedeneta, slovo Klepačeve

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljši slovenski teniški igralec je v Dohi moral priznati premoč prvemu nosilcu turnirja.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je izgubil v četrtfinalu turnirja ATP v Dohi z nagradnim skladom 1,325 milijona dolarjev. 

Bedeneta, 58. igralca sveta, je premagal 15. z lestvice ATP in prvi nosilec turnirja, Švicar Stan Wawrinka s 6:3 in 6:4.

Drama Kyrgios po najbolj stresni igri življenja na kozarček rujnega

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je v paru s Čehinjo Lucie Hradecka v četrtfinalu končala nastope na turnirju WTA v Brisbanu z nagradnim skladom 1,4 milijona dolarjev. Slovensko-češko navezo sta po uri in 22 minutah igre premagali prvi nosilki, Tajvanka Su-Wei Hsieh in Čehinja Barbora Štrycova, ki sta bili boljši s 7:5 in 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.