Šport
155 ogledov

Kyrgios po najbolj stresni igri življenja na kozarček rujnega

nick kyrgios Epa
Prvi polfinalisti novoustanovljenega ekipnega pokala ATP v Sydneyju so teniški igralci Avstralije in Rusije.

Domačini so do zmage prišli v infarktni in odločilni igri dvojic, ki se je končala z izidom 18:16, Rusija pa je povedla z 2:0 v zmagah po uvodnih nastopih Karena Hačanova in Danila Medvedjeva.

Avstralija bo v polfinalu v soboto igrala proti zmagovalcu dvoboja Španija - Belgija, Rusija pa s Srbijo ali Kanado.

petra kvitova roka Pritožba Šport Napadalcu na Kvitovo zvišali zaporno kazen

Avstralski junak je bil Nick Kyrgios. Najprej je premagal Camerona Norrieja s 6:2, 6:2, nato pa je v igri dvojic skupaj z Alexom de Minaurjem ugnal britansko navezo Jamie Murray/Joe Salisbury s 6:3, 3:6 in 18:16.

Avstralca sta rešila štiri zaključne žogice tekmecev in dvoboj končala v petem poskusu. "Presrečen sem, da sva zmagala v mojem rojstnem mestu," je dejal Minaur, Kyrgios pa je dodal: "To je bila moja najbolj stresna podaljšana igra v življenju. Danes zvečer si bom zagotovil privoščil kozarec rdečega vina."

novak đoković Zahtevajo rešitev Šport Tenisači ponoreli: "Sramota. To je nepošteno."

Nekoliko manj dramatično je svojo nalogo proti Argentini opravila Rusija. Karen Hačanov je premagal Guida Pello s 6:2, 7:6, Danil Medvedjev pa je bil boljši od Diega Schwartzmana s 6:4, 4:6 in 6:3.

dominic thiem rafael nadal Naveza Šport Legenda bo pomagala "rušiti" Nadala
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.