Šport
5549 ogledov

Teniški zvezdnik med dvobojem znorel in udaril očeta, posredovala celo mati

Stefanos Tsitsipas Reševalni pas/Twitter
Tsitsipas je popolnoma znorel ter med svojim besnenjem celo uspel poškodovati očeta.

Grški teniški igralec Stefanos Tsitsipas je bil v središču pozornosti dvoboja ATP pokala v Avstraliji, kljub temu da mu je na nasprotni strani stal kontroverzni Nick Kyrgios. Toda tokrat je Grku popolnoma uspelo zasenčiti svojega avstralskega kolega z nervozno gestjo ob koncu prvega niza.

V podaljšani igri prvega niza je namreč slavil domači igralec, kar je zelo razjezilo Tsitsipasa, ki je v naletu besa z vso močjo dvakrat silovito udaril z loparjem po stvareh v bližini svojega očeta in trenerja Apostolosa Tsitsipasa. 

Stefanos je pri enem izmed udarcev celo uspel nekoliko zadeti očeta, ki se je užaljen ter z bolečino na obrazu vstal in oddaljil od ponorelega sina, medtem ko se je držal za krvavečo roko.

Strasti je nato poizkušala umiriti celo Tsitsipasova mati, ki je s tribun poizkušala pomiriti ter disciplinirati svojega razjarjenega sina.

Grk je na koncu dvoboj izgubil z rezultatom 6:7, 7:6, 6:7, Avstralija pa je s Kyrgiosovo zmago tudi izločila Grčijo iz tekmovanja.

Posnetek incidenta si lahko ogledate TUKAJ

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice