Wenger bo ostal

Foto: Žurnal24 Wenger še vedno guba čel zaradi dogodka, ki je preteklost. FOTO: AFP
Francoski trener Arsene Wenger bo vendarle še naprej sedel na klopi londonskega Arsenala.
Oglej si celoten članek

V četrtek ali petek bomo dobili odgovor na enega najbolj perečih nogometnih vprašanj zadnjega poletja. Po odhodu Thierryja Henryja v Barcelono so namreč mediji napovedovali, da bo za napadalcem stadion Emirates zapustil še trener Wenger, ki se mu poleti leta 2008 izteče pogodba z Arsenalom. Vendar pa bo v četrtek ali petek dilema razrešena – Francoz ostaja na klopi topničarjev.

"Še vedno sem zelo motiviran za delo v Arsenalu," pravi Wenger in dodaja: "Pogovori glede nove pogodbe so v končni fazi. Ne vidim možnosti, da se kaj zalomi. Verjetno bomo odločitev sporočili v četrtek ali petek. Zaradi vseh mladih igralcev, ki smo jih pripeljali, se čutim dolžnega ostati."

Arsenal je sicer po štirih kolih angleške lige še neporažen. Mnogi kritiki boljšo formo ekipe v tem prvenstvu pripisujejo ravno odhodu Henryja, saj so mlajši igralci zdaj prisiljeni prevzeti več odgovornosti. S tem se strinja tudi Wenger, ki pa vendarle zapira vrata evforiji. "Težko je kaj konkretnega napovedovati po treh domačih tekmah. Največji preizkus bodo gostujoče tekme proti velikim moštvom, Chelseaju, Manchester Unitedu in Liverpoolu," je prepričan dolgoletni strateg Arsenala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.