Wenger bo počival tri tekme, kazni za Zvezdo in Partizan

Foto: Epa arsene wenger
Trener Arsenala Arsene Wenger je zaradi kritiziranja sodnikov dobil tri tekme prepovedi.
Oglej si celoten članek

Arsene Wenger je na tekmi proti West Bromwich Albionu v nedeljo (1:1) sodnike kregal zaradi dosojene enajstmetrovke za nasprotnike v zadnji minuti tekme, zdaj pa bo poleg prepovedi plačal še 55.000 dolarjev kazni.

Wenger sodnikom ni odpustil niti po tekmi, ko jih je obiskal v garderobi in še enkrat ponovil svoje nestrinjanje s sojenjem. Arsenal bo brez Francoza odigral pokalno tekmo proti Nottinghama Forestu, polfinale ligaškega pokala proti Chelseaju in prvenstveno tekmo z Bournemouthom.

Kazni za Crveno zvezdo in Partizan

Evropska nogometna zveza je zaradi neprimernega obnašanja navijačev kaznovala beograjsko Crveno zvezdo, ki bo tako domačo tekmo šestnajstine finala evropske lige proti moskovskemu CSKA igrala pred praznimi tribunami.

Zvezda si je kazen prislužila, ker so njihovi navijači na zadnji tekmi skupinskega dela tekmovanja proti ekipi Bate Borisov vzklikali ime obsojenega vojnega zločinca Ratka Mladića. Za tekmo proti CSKA so sicer prodali že preko 30.000 vstopnic, Zvezda pa je bila s skupno 143.000 gledalci na treh domačih tekmah najbolj obiskan klub, a bo tekma 21. februarja proti CSKA potekala pred prazno Marakano. Poleg tega bo klub moral plačati še denarno kazen v višini 50.000 evrov.

Kazen si je prislužil tudi drugi beograjski klub, Partizan bo zaradi uporabe pirotehnike, vdora navijačev na igrišče, neprimernega obnašanja in blokiranih stopnic na tekmi proti Young Boysom plačal 30.000 evrov.

Foto: Epa crvena zvezda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.