Wenger okrcal Skomino – kaznovan bo!

Foto: EPA
Foto: EPA
Arsene Wenger je obtožen "neprimernega obnašanja" po povratni tekmi osmine finala Lige prvakov z Milanom, je sporočila Evropska nogometna zveza (Uefa). Višina kazni bo znana po zasedanju Uefine disciplinske komisije 29. marca.
Oglej si celoten članek

Spomnimo – Arsene Wenger je ostro kritiziral delo slovenskega sodnika Damirja Skomine na omenjenem srečanju. "Tega ne morem komentirati, ampak mislim, da je s takšno izjavo marsikaj povedal o sebi in gre na njegovo dušo,“ je Skomina o Wengerjevih izjavah, očitajočih, da je Primorec zapiskal preveč prekrškov nad Milanovimi nogometaši, dejal za Pop TV.

Če bo/bi dobil kazen, bo to že tretja za Francoza v letu dni. Disciplinskega ukrepa je bil deležen po tekmi osmine finala lanskega marca z Barcelono ter zaradi deljenja navodil s tribune na tekmi z Udinesejem.

V sredo se Liga prvakov nadaljuje s tekmama Barcelona – Bayer in Apoel – Lyon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.