White zapečatil McGregorjevo usodo

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi mož UFC-ja Dana White je razjasnil okoliščine dokončne odločitve, ki so jo sprejeli v povezavi z irskm zvezdnikom Conorjem McGregorjem.
Oglej si celoten članek

Aktualni prvak v peresno lahki kategoriji Conor McGregor ne bo nastopil na dogodku UFC 200 v Las Vegasu, je dokončno potrdil predsednik tekmovanja Dana White.

Foto: Profimedia conor mcgregor ufc borec Irec si je prepoved nastopa prislužil z neupoštevanjem promocijskih obveznosti, ki mu jih je naložilo vodstvo tekmovanja. 

''Pingpong'' McGregorja in Whita se je končal z najavo, da bo eden najprepoznavnejših obrazov borilnih veščin nastopil na dogodkih UFC 201, UFC 202 in UFC 203, medtem ko povratnega dvoboja z Natom Diazom - vsaj za zdaj - ne bo.

''To s Conorjem je bila prava norišnica. Nastopil bo na dogodkih 201, 202, 203, a dvoboj na UFC 200 je bil tisti, ki so se ga vsi veselili. Predstava se bo kljub temu nadaljevala. Conorju nisem preprečil, da bi se pomeril z Diazom. Tiskovne konference v Las Vegasu so se udeležili borci z vsega sveta. Tako delamo in tako vse to deluje. Vedel je, kakšen je dogovor,'' je na konferenci v New Yorku povedal White.

Predsednik UFC-ja je spotoma še ovrgel namigovanja, da se je McGregor ustrašil drugega zaporednega poraza proti Diazu. ''Conor je prosil za dvoboj z Diazom. Rad bi se pomeril z njim. Ne beži pred dvoboji. Zelo ga spoštujem. Trudil sem se, da bi našli skupni jezik. Conor se ni,'' je zaključil White

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.