Šport
20 ogledov

White zapečatil McGregorjevo usodo

dana white ufc EPA
Prvi mož UFC-ja Dana White je razjasnil okoliščine dokončne odločitve, ki so jo sprejeli v povezavi z irskm zvezdnikom Conorjem McGregorjem.

Aktualni prvak v peresno lahki kategoriji Conor McGregor ne bo nastopil na dogodku UFC 200 v Las Vegasu, je dokončno potrdil predsednik tekmovanja Dana White.

conor mcgregor ufc borec | Avtor: Profimedias Profimedias
Irec si je prepoved nastopa prislužil z neupoštevanjem promocijskih obveznosti, ki mu jih je naložilo vodstvo tekmovanja. 

''Pingpong'' McGregorja in Whita se je končal z najavo, da bo eden najprepoznavnejših obrazov borilnih veščin nastopil na dogodkih UFC 201, UFC 202 in UFC 203, medtem ko povratnega dvoboja z Natom Diazom - vsaj za zdaj - ne bo.

''To s Conorjem je bila prava norišnica. Nastopil bo na dogodkih 201, 202, 203, a dvoboj na UFC 200 je bil tisti, ki so se ga vsi veselili. Predstava se bo kljub temu nadaljevala. Conorju nisem preprečil, da bi se pomeril z Diazom. Tiskovne konference v Las Vegasu so se udeležili borci z vsega sveta. Tako delamo in tako vse to deluje. Vedel je, kakšen je dogovor,'' je na konferenci v New Yorku povedal White.

Predsednik UFC-ja je spotoma še ovrgel namigovanja, da se je McGregor ustrašil drugega zaporednega poraza proti Diazu. ''Conor je prosil za dvoboj z Diazom. Rad bi se pomeril z njim. Ne beži pred dvoboji. Zelo ga spoštujem. Trudil sem se, da bi našli skupni jezik. Conor se ni,'' je zaključil White

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.