Wilkins: Torresa iz prve postave

Foto: Žurnal24 Fernando Torres še naprej čaka na svoj prvi zadetek v dresu Chelseaja. (Foto: EP
Trener Chelsea Carlo Ancelotti zagovarja svojo odločitev, da je v četrtfinalu Lige prvakov nerazpoloženemu Fernandu Torresu namenil 90 minut. Drugi se ne strinjajo.
Oglej si celoten članek

Trener Chelseaja Carlo Ancelotti, ki je na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov pred domačimi navijači klonil proti Manchester Unitedu, meni, da je Fernando Torres upravičeno odigral celo tekmo.

Španec, ki je pred tedni za 50 milijonov funtov na Stamford Bridge prispel iz Liverpoola, v devetih nastopih sploh še ni zatresel mreže za svoj novi klub, glasne žvižge so mu zato med tekmo z rdečimi vragi namenili tudi navijači Chelseaja.

Ancelotti meni, da se bo 27-letnemu španskemu reprezentantu odprlo. "Moramo imeti zaupanje v Torresa. Pričakali bomo tudi njegovo dobro formo in zadetke," pravi Italijan in dodaja, da želi drugačno igro in da je Drogbaja zamenjal zaradi utrujenosti, saj ima za seboj naporno sezono.

Odstavljeni pomočnik Ancelottija Ray Wilkins se z nekdanjim šefom ne strinja in pravi, da Torres ne sme začeti povratne tekme, ki bo že prihodnji torek v Manchestru. "Drogba bi moral začeti v konici napada, na levi strani v napadu bi moral biti Floren Malouda, na desni pa Nicola Anelka ali Salomon Kalou," pravi Wilkins, ki bi igral sistem 4-3-3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.