Šport > Nogomet
20 ogledov

Wilkins: Torresa iz prve postave

Fernando Torres še naprej čaka na svoj prvi zadetek v dresu Chelseaja. (Foto: EP Žurnal24 main
Trener Chelsea Carlo Ancelotti zagovarja svojo odločitev, da je v četrtfinalu Lige prvakov nerazpoloženemu Fernandu Torresu namenil 90 minut. Drugi se ne strinjajo.

Trener Chelseaja Carlo Ancelotti, ki je na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov pred domačimi navijači klonil proti Manchester Unitedu, meni, da je Fernando Torres upravičeno odigral celo tekmo.

Španec, ki je pred tedni za 50 milijonov funtov na Stamford Bridge prispel iz Liverpoola, v devetih nastopih sploh še ni zatresel mreže za svoj novi klub, glasne žvižge so mu zato med tekmo z rdečimi vragi namenili tudi navijači Chelseaja.

Ancelotti meni, da se bo 27-letnemu španskemu reprezentantu odprlo. "Moramo imeti zaupanje v Torresa. Pričakali bomo tudi njegovo dobro formo in zadetke," pravi Italijan in dodaja, da želi drugačno igro in da je Drogbaja zamenjal zaradi utrujenosti, saj ima za seboj naporno sezono.

Odstavljeni pomočnik Ancelottija Ray Wilkins se z nekdanjim šefom ne strinja in pravi, da Torres ne sme začeti povratne tekme, ki bo že prihodnji torek v Manchestru. "Drogba bi moral začeti v konici napada, na levi strani v napadu bi moral biti Floren Malouda, na desni pa Nicola Anelka ali Salomon Kalou," pravi Wilkins, ki bi igral sistem 4-3-3.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.