Woods se vrača aprila

Foto: Žurnal24 Tiger Woods se vrača na golf igrišča, pa čeprav ima v zasebnem življenju številn
Tiger Woods se prihodnji mesec vrača na golf igrišča. Kljub vsem težavam v zasebnem življenju bo zaigral na Mastersu v Augusti, ki se začne 8. aprila.
Oglej si celoten članek

Tiger Woods je v sporočilu za javnost zapisal, da bo zaigral na turnirju Augusta National Golf Club. "V Augusti sem osvojil svoj prvi veliki turnir, zato do njega gojim veliko spoštovanje. Po dolgi odsotnosti z igrišč in nujnem oddihu si spet želim tekmovanj in igranja golfa. Menim, da je pravi čas za povratek. Zadnja dva meseca stalno obiskujem terapije in jih bom tudi v prihodnje. Le tako bom osredotočen na svojo igro in kariero,“ pravi Woods.

Woods, ki je bil več mesecev v središču pozornosti zaradi seksualnih afer in varanja žene, je nazadnje tekmoval 15. novembra na Mastersu v Avstraliji. Dva tedna kasneje se je z avtomobilov zaletel v drevo v bližini svojega domovanja, mediji pa so hitro izbrskali, da je varal ženo in da je imel številne ljubice, tudi iz sveta filmov za odrasle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.