Šport
0 ogledov

Woods se vrača aprila

Tiger Woods se vrača na golf igrišča, pa čeprav ima v zasebnem življenju številn Žurnal24 main
Tiger Woods se prihodnji mesec vrača na golf igrišča. Kljub vsem težavam v zasebnem življenju bo zaigral na Mastersu v Augusti, ki se začne 8. aprila.

Tiger Woods je v sporočilu za javnost zapisal, da bo zaigral na turnirju Augusta National Golf Club. "V Augusti sem osvojil svoj prvi veliki turnir, zato do njega gojim veliko spoštovanje. Po dolgi odsotnosti z igrišč in nujnem oddihu si spet želim tekmovanj in igranja golfa. Menim, da je pravi čas za povratek. Zadnja dva meseca stalno obiskujem terapije in jih bom tudi v prihodnje. Le tako bom osredotočen na svojo igro in kariero,“ pravi Woods.

Woods, ki je bil več mesecev v središču pozornosti zaradi seksualnih afer in varanja žene, je nazadnje tekmoval 15. novembra na Mastersu v Avstraliji. Dva tedna kasneje se je z avtomobilov zaletel v drevo v bližini svojega domovanja, mediji pa so hitro izbrskali, da je varal ženo in da je imel številne ljubice, tudi iz sveta filmov za odrasle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.