Wozniackijeva predobra za Dementjevo

Foto: Žurnal24 Wozniackijeva je ena izmed glavnih favoritinj za osvojitev zaključnega turnirja
Danka Caroline Wozniacki, ki je pred kratkim postala dvajseta igralka svetovnega tenisa, ki je postala številka 1, je na zaključnem turnirju v Dohi v kostanjevi skupini z igrišča odpihnila Jeleno Dementjevo.
Oglej si celoten članek

Danka je za zmago s 6:1 in 6:1 potrebovala zgolj 53 minut, na servis pa je izgubila zgolj osem točk! Po tekmi je seveda zadovoljno razlagala:  "Zelo dober začetek. Z Eleno sva v preteklosti že odigrali nekaj tesnih dvobojev, lepo je bilo tega dobiti." Na drugi strani je Dementjeva hitro našla razloge za poraz. ''Zagotovo tokrat nisem izbrala pravih udarcev. Primanjkovalo mi je zbranosti.''


V kostanjevi skupini se z zmago lahko pohvali še Avstralka Samantha Stosur, ki je premagala Francesco Schiavone (6:4, 6:4). V beli skupini je bila odigrana zgolj ena tekma, Vera Zvonarjova pa je bila uspešnejša od Jelene Janković (6:3, 6:0).

 

Kostanjeva skupina, 1. kolo:

Caroline Wozniacki (DAN, 1) : Jelena Dementjeva (RUS, 7) 6:1, 6:1

Samantha Stosur (AVS, 5) : Francesca Schiavone (ITA) 6:4, 6:4

Bela skupina:

 

Vera Zvonarjova (RUS, 2) : Jelena Janković (SRB, 6) 6:3, 6:0

 

sreda:

Kim Clijsters (BEL, 3) – Jelena Janković (SRB, 6)
Vera Zvonarjova (RUS, 2) – Viktorija Azarenka (BLR, 8)
Caroline Wozniacki (DAN, 1) – Samantha Stosur (AVS, 5)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.