Šport
25 ogledov

Wozniackijeva predobra za Dementjevo

Wozniackijeva je ena izmed glavnih favoritinj za osvojitev zaključnega turnirja Žurnal24 main
Danka Caroline Wozniacki, ki je pred kratkim postala dvajseta igralka svetovnega tenisa, ki je postala številka 1, je na zaključnem turnirju v Dohi v kostanjevi skupini z igrišča odpihnila Jeleno Dementjevo.

Danka je za zmago s 6:1 in 6:1 potrebovala zgolj 53 minut, na servis pa je izgubila zgolj osem točk! Po tekmi je seveda zadovoljno razlagala:  "Zelo dober začetek. Z Eleno sva v preteklosti že odigrali nekaj tesnih dvobojev, lepo je bilo tega dobiti." Na drugi strani je Dementjeva hitro našla razloge za poraz. ''Zagotovo tokrat nisem izbrala pravih udarcev. Primanjkovalo mi je zbranosti.''


V kostanjevi skupini se z zmago lahko pohvali še Avstralka Samantha Stosur, ki je premagala Francesco Schiavone (6:4, 6:4). V beli skupini je bila odigrana zgolj ena tekma, Vera Zvonarjova pa je bila uspešnejša od Jelene Janković (6:3, 6:0).

 

Kostanjeva skupina, 1. kolo:

Caroline Wozniacki (DAN, 1) : Jelena Dementjeva (RUS, 7) 6:1, 6:1

Samantha Stosur (AVS, 5) : Francesca Schiavone (ITA) 6:4, 6:4

Bela skupina:

 

Vera Zvonarjova (RUS, 2) : Jelena Janković (SRB, 6) 6:3, 6:0

 

sreda:

Kim Clijsters (BEL, 3) – Jelena Janković (SRB, 6)
Vera Zvonarjova (RUS, 2) – Viktorija Azarenka (BLR, 8)
Caroline Wozniacki (DAN, 1) – Samantha Stosur (AVS, 5)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.