Wright v Olimpijo? "Ne, to ne drži"

Foto: ABA
Foto: ABA
Preverili smo govorice o tem, da naj bi Union Olimpijo v prihajajoči sezoni okrepil Američan Bracey Wright. ''Ne, to ne drži,'' je govorice zavrnil tiskovni predstavnik Uniona Olimpije Matevž Zupančič.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski portal kosarka.si je v soboto zjutraj objavil novico, da bo v prihajajoči sezoni v Olimpiji skoraj zagotovo igral tudi 191 centimetrov visoki Bracey Wright. No, pisanje omenjenega portala je za zurnal24.si Zupančič ovrgel. Na vprašanje, ali potekajo pogovori z omenjenim košarkarjem, pa je tiskovni predstavnik zmajčkov odgovoril. "Pogovori potekajo s številnimi košarkarji. Dokler se zadeva ne zaključi, pa ne morem ničesar povedati." Se Olimpija torej dogovarja z Wrightom? Mnenje si ustvarite sami ...

Kdo je Wright?

Bracey Wright je ameriški branilec, ki je med drugim v ZDA igral tudi za Minnesoto Timberwolves. V Evropi je leta 2007 najprej oblekel dres Arisa, nato Joventuta, Oostendeja, Paris-Levalloisa in nazadnje še Cedevite, za katero je v ligi NLB dosegal po slabih 12 točk na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.