Šport > Košarka
12 ogledov

Wright v Olimpijo? "Ne, to ne drži"

Bracey Wright ABA
Preverili smo govorice o tem, da naj bi Union Olimpijo v prihajajoči sezoni okrepil Američan Bracey Wright. ''Ne, to ne drži,'' je govorice zavrnil tiskovni predstavnik Uniona Olimpije Matevž Zupančič.

Slovenski košarkarski portal kosarka.si je v soboto zjutraj objavil novico, da bo v prihajajoči sezoni v Olimpiji skoraj zagotovo igral tudi 191 centimetrov visoki Bracey Wright. No, pisanje omenjenega portala je za zurnal24.si Zupančič ovrgel. Na vprašanje, ali potekajo pogovori z omenjenim košarkarjem, pa je tiskovni predstavnik zmajčkov odgovoril. "Pogovori potekajo s številnimi košarkarji. Dokler se zadeva ne zaključi, pa ne morem ničesar povedati." Se Olimpija torej dogovarja z Wrightom? Mnenje si ustvarite sami ...

Kdo je Wright?

Bracey Wright je ameriški branilec, ki je med drugim v ZDA igral tudi za Minnesoto Timberwolves. V Evropi je leta 2007 najprej oblekel dres Arisa, nato Joventuta, Oostendeja, Paris-Levalloisa in nazadnje še Cedevite, za katero je v ligi NLB dosegal po slabih 12 točk na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.