Wrooom: zimske radosti dirkačev

Foto: Žurnal24 Luca di Montezemolo in Alonso Foto: Žurnal24 Luca di Montezemolo in Alonso Foto: Žurnal24 Felipe Massa Foto: Žurnal24 Luca di Montezemolo Foto: Žurnal24 Luca di Montezemolo Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Fernando Alonso Foto: Žurnal24 Alonso Foto: Žurnal24 Nicky Hayden Foto: Žurnal24 Felipe Massa Foto: Žurnal24 Alonso Foto: Žurnal24 Alonso Foto: Žurnal24 Luca di Montezemolo Foto: Žurnal24 Valentino Rossi Foto: Žurnal24 Fernando Alonso Foto: Žurnal24 Luca di Montezemolo Foto: Žurnal24 Felipe Massa Foto: Žurnal24 Massa Foto: Žurnal24 Luca di Montezemolo, Marc Gene (levo), Fernando Alonso (drugi z leve) in Giancar Foto: Žurnal24 di Montezemolo s svojimi "podrejenimi" Foto: Žurnal24 Luca di Montezemolo in Alonso Foto: Žurnal24 Massa in Alonso Foto: Žurnal24 Luca di Montezemolo in Rossi
V Madonni di Campiglio že nekaj dni poteka srečanje Ferrarijevih in Ducatijevih dirkačev, ki ga je tokrat obiskal Luca di Montezemolo. Kako se Massa in Alonso znajdeta na smučeh? Preverite v galeriji.
Oglej si celoten članek

Ferrarijev predsednik Luca di Montezemolo je bil na druženju z dirkači v belo odeti Madonni di Campiglio židane volje in poln hvale na račun Fernanda Alonsa in Felipeja Masse. "Edini problem, za katerega lahko zagotovim, da ga nimam, sta dirkača. Zelo sem zadovoljen z njima. Ne želim pa povedati, kdo je najboljši na svetu, čeprav sam poznam odgovor."

Kljub slabšim vožnjam Michaela Schumacherja je di Montezemolo prepričan, da je Nemec še vedno eden najboljših voznikov na svetu. Nad Alonsovo izjavo, da mu Schumi predstavlja največjo grožnjo, ni bil začuden: "Verjamem, da bi kdo drug rekel Hamilton ali Vettel. Michael je del mojega srca, del mojega življenja. Predstavlja pomemben košček Ferrarijeve zgodovine. Sem eden od tistih ljudi na svetu, ki so prepričani, da je fantastičen dirkač."

Di Montezemolo je izpostavil še mlade moči v formuli 1: "Mislim, da je za Nicom Rosbergom fantastična sezona. Inteligenten je in hiter, eden najboljših mladih voznikov. Da je bil ves čas hitrejši od Schumacherja, je najboljši dokaz za to. Vettel je še en lep primer nove generacije."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.