Šport > Moto športi
18 ogledov

Wrooom: zimske radosti dirkačev

Luca di Montezemolo in Alonso
1/23
Žurnal24 main
V Madonni di Campiglio že nekaj dni poteka srečanje Ferrarijevih in Ducatijevih dirkačev, ki ga je tokrat obiskal Luca di Montezemolo. Kako se Massa in Alonso znajdeta na smučeh? Preverite v galeriji.

Ferrarijev predsednik Luca di Montezemolo je bil na druženju z dirkači v belo odeti Madonni di Campiglio židane volje in poln hvale na račun Fernanda Alonsa in Felipeja Masse. "Edini problem, za katerega lahko zagotovim, da ga nimam, sta dirkača. Zelo sem zadovoljen z njima. Ne želim pa povedati, kdo je najboljši na svetu, čeprav sam poznam odgovor."

Kljub slabšim vožnjam Michaela Schumacherja je di Montezemolo prepričan, da je Nemec še vedno eden najboljših voznikov na svetu. Nad Alonsovo izjavo, da mu Schumi predstavlja največjo grožnjo, ni bil začuden: "Verjamem, da bi kdo drug rekel Hamilton ali Vettel. Michael je del mojega srca, del mojega življenja. Predstavlja pomemben košček Ferrarijeve zgodovine. Sem eden od tistih ljudi na svetu, ki so prepričani, da je fantastičen dirkač."

Di Montezemolo je izpostavil še mlade moči v formuli 1: "Mislim, da je za Nicom Rosbergom fantastična sezona. Inteligenten je in hiter, eden najboljših mladih voznikov. Da je bil ves čas hitrejši od Schumacherja, je najboljši dokaz za to. Vettel je še en lep primer nove generacije."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.