Xavi zavrnil velikodušno ponudbo Anžija

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski novinar Alfredo Martińez je v pogovoru za radijsko postajo Onda Cero razkril, da je Xavi Hernández zavrnil ponudbo za selitev v ruski Anži. Nogometašu Barcelone so ponudili veliko količino denarja, da bi združil moči z Robertom Carlosom in Samuelom Eto'ojem.
Oglej si celoten članek

Vezist Barcelone Xavi Hernández je zavrnil ponudbo ruskega Anžija, ki je želel v svoje vrste zvabiti španskega nogometnega velemojstra.

Glavni akter lova na Xavija je bil trener ruskega prvoligaša Guus Hiddink, ki je v Anži že pripeljal zveneča imena svetovnega nogometa. Mesto športnega direktorja zaseda Robeto Carlos, na nogometnih zelenicah pa za glavnega aduta velja Samuel Eto'o.

Ruski klub je nedavno v svoje vrste brez uspeha vabil Axela Witsela, ki se je raje pridružil Zenitu, zavrnil pa jih je tudi Rodrigo, ki je ostal na Portugalskem. Anži se v točkovanju ruske nogometne lige nahaja na drugem mestu, za vodilnim CSKA pa zaostaja pet točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.