Šport > Nogomet
30 ogledov

Xavi zavrnil velikodušno ponudbo Anžija

Xabi Alonso Xavi El Clasico Real Madrid Barcelona EPA
Španski novinar Alfredo Martińez je v pogovoru za radijsko postajo Onda Cero razkril, da je Xavi Hernández zavrnil ponudbo za selitev v ruski Anži. Nogometašu Barcelone so ponudili veliko količino denarja, da bi združil moči z Robertom Carlosom in Samuelom Eto'ojem.

Vezist Barcelone Xavi Hernández je zavrnil ponudbo ruskega Anžija, ki je želel v svoje vrste zvabiti španskega nogometnega velemojstra.

Glavni akter lova na Xavija je bil trener ruskega prvoligaša Guus Hiddink, ki je v Anži že pripeljal zveneča imena svetovnega nogometa. Mesto športnega direktorja zaseda Robeto Carlos, na nogometnih zelenicah pa za glavnega aduta velja Samuel Eto'o.

Ruski klub je nedavno v svoje vrste brez uspeha vabil Axela Witsela, ki se je raje pridružil Zenitu, zavrnil pa jih je tudi Rodrigo, ki je ostal na Portugalskem. Anži se v točkovanju ruske nogometne lige nahaja na drugem mestu, za vodilnim CSKA pa zaostaja pet točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.