Šport > Nogomet
54 ogledov

''Song ni med najboljšimi niti v Kamerunu''

samuel eto'o EPA
Kamerunski reprezentant Samuel Eto'o se je v pogovoru za francoski Canal Plus ponovno obregnil v rojaka Alexa Songa. Nesporazum sega na tekmo svetovnega prvenstva v Južni Afriki med Senegalom in Kamerunom, kjer se Song ni želel rokovati z nogometašem Anžija.

samuel eto'o | Avtor: EPA EPA
Samuel Eto'o in Alex Song sta že nekaj časa v slabih odnosih, nogometaš Anžija pa je v zadnjem intervjuju še enkrat ''zbodel'' svojega rojaka. Na vprašanje, ali je med zvezdniki kamerunske reprezentance še vedno prisoten konflikt, je Eto'o odvrnil: ''Med 'zvezdniki' ni nobenega konflikta. Jaz sem eden najboljših nogometašev na svetu, Song pa ni niti eden najboljših nogometašev Kameruna.''

Nogometaša sta se sprla na tekmi Senegala in Kameruna, kjer se Song ni želel rokovati z Eto'ojem. Posredovala je kamerunska nogometna zveza, ki je nogometašu Barcelone izrekla 1500 evrov kazni. Song in Eto'o sta bojno sekiro navidezno zakopala pred obračunom s Capo Verde, neuradno pa se govori, da je v ozadju konflikta boj za prevlado v državni reprezentanci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.