Z begunci v Nemčijo, zdaj član HSV

Foto: EPA
Foto: EPA
Med množico beguncev, ki se je prebila v Nemčijo je tudi 17-letni Bakery Jatto. Po mnenju nekaterih bo kmalu postal zvezdnik Bundeslige.
Oglej si celoten članek

V avgustu je v Nemčijo prišel tudi 17-letni Gambijec Bakery Jatto. Njegova velika želja je bila, da bi zaigral v enem izmed nogometnih klubov.

Nekaj mesecev kasneje je tako sledil vpis v nogometno akademijo Kannenberg, trenerji, ki so delali z njim, pa so hitro ugotovili, da gre za neverjetno nadarjenega mladeniča. Ponudili so ga nemškemu prvoligašu HSV, Jatto pa je navdušil na preizkušnji. Trener hamburškega velikana Bruno Labbadia  je bil po dveh impresioniran.

"Bakery dela fenomenalno. Pustil je res odličen vtis, čeprav, če verjamete, v domovini sploh ni bil član katerega od klubov," je o mladeniču dejal Labbadia in ga zadržal v klubu.

Branilce kluba naj bi na treningih vrtel kot Ronaldo, nemški mediji pa so se že razpisali o tem, da bi v prihodnosti lahko postal eden od zvezdnikov Bundeslige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.