Šport > Nogomet
24 ogledov

Z begunci v Nemčijo, zdaj član HSV

HSV EPA
Med množico beguncev, ki se je prebila v Nemčijo je tudi 17-letni Bakery Jatto. Po mnenju nekaterih bo kmalu postal zvezdnik Bundeslige.

V avgustu je v Nemčijo prišel tudi 17-letni Gambijec Bakery Jatto. Njegova velika želja je bila, da bi zaigral v enem izmed nogometnih klubov.

Nekaj mesecev kasneje je tako sledil vpis v nogometno akademijo Kannenberg, trenerji, ki so delali z njim, pa so hitro ugotovili, da gre za neverjetno nadarjenega mladeniča. Ponudili so ga nemškemu prvoligašu HSV, Jatto pa je navdušil na preizkušnji. Trener hamburškega velikana Bruno Labbadia  je bil po dveh impresioniran.

"Bakery dela fenomenalno. Pustil je res odličen vtis, čeprav, če verjamete, v domovini sploh ni bil član katerega od klubov," je o mladeniču dejal Labbadia in ga zadržal v klubu.

Branilce kluba naj bi na treningih vrtel kot Ronaldo, nemški mediji pa so se že razpisali o tem, da bi v prihodnosti lahko postal eden od zvezdnikov Bundeslige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.