Šport > Nogomet
21 ogledov

Nov incident reprezentanta BiH

Emir Spahić v majici reprezentance BiH Žurnal24 main
Nogometni reprezentant BiH Emir Spahić je že drugič v manj kot enem letu poskrbel za incident v nemški bundesligi.

Potem ko je aprila Emir Spahić udaril varnostnika na stadionu, so ga odpustili pri Bayerju, pri novih delodajalcih iz Hamburga pa se je sporekel s soigralcem in mu na treningu primazal klofuto.

Incident so v klubu razkrili šele zdaj, čeprav se je zgodil že oktobra. Kot poročajo nemški mediji, je trener ekipe Bruno Labbadia potrdil, da je Spahić na enem od treningov prisolil klofuto soigralcu Pierre-Michelu Lasoggi. Po trenerjevem mnenju je šlo za izražanje nezadovoljstva zaradi odnosa do treninga, igralca pa sta se pozneje pogovorila in rešila težave, je še dodal Labaddia.

Spahić je pozornost z nešportnim in nenogometnim obnašanjem pritegnil aprila, ko je zaradi incidenta z varnostniki Bayer iz Leverkusna prekinil pogodbo z njim. Spahić se je takrat po tekmi pokala proti müchenskemu Bayernu stepel z varnostniki, ker njegovim prijateljem niso dovolili dostopa do slačilnice.

Po incidentu se je sicer opravičil, a s tem ni rešil svoje službe, saj je moral prekiniti pogodbo, ki bi se sicer iztekla naslednje leto. Zaradi incidenta, v katerem je eden izmed varnostnikov izgubil dva zoba, so ga tudi kaznovali s tremi meseci prepovedi igranja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.