Z golom skoraj s sredine zabil zadnji žebelj v ljubljansko krsto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Uvodna tekma nedeljskega sporeda 7. kola PLTS se je končala na spektakularen način.
Oglej si celoten članek

Sežanski Tabor je na stadionu Rajka Štolfe gostil ljubljanski Bravo in še na četrti tekmi na svoji zelenici v letošnji sezoni vzel poln plen (2:0).

Že v prvem polčasu je Kraševce v vodstvo popeljal Grk Christos Rovas, končni izid pa je v 90. minuti postavil Leon Sever, sicer rezervist, ki je v igro vstopil v 63. minuti.

Prva liga TS Prvaki padli v Stožicah, vodilni doma, Tabor ostaja neosvojljiv

Ob naprezanju Brava za izenačenje so gostje krenili v protinapad, ki ga je z izletom iz gola zaustavil vratar Jan Orbanič. A žogo je izbil le do Severa, ki si je žogo nastavil na levico in iz velike oddaljenosti lepo zadel.

Za 22-letnega v Belgiji rojenega Izolana je bil to prvi zadetek v letošnji sezoni Prve lige Telekom Slovenije. Poleg Izole je igral še za Triestino in Koper.

8 golov Slovenski reprezentant četrti strelec velike lige

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.