Šport > Nogomet
272 ogledov

Slovenski reprezentant četrti strelec velike lige

Robert Berić Profimedia
Slovenski reprezentančni napadalec med najboljšimi v ligi MLS.

Slovenski reprezentančni napadalec Robert Berić, ki je zaradi koronavirusa v ZDA in morebitne karantene v domovini moral izpustiti zadnje tekme izbrane vrste, blesti v ligi MLS. Član moštva Chicago Fire se je med strelce vpisal tudi na zadnji tekmi, ko se je s soigralci pomeril z moštvom Sporting Kansas Coty.

Ob remiju 2:2 je nogometaš iz Krškega v sodnikovem dodatku prvega polčasa poskrbel za 1:1 (v videu od 1:07 dalje). Glavni delilec pravice si je moral sicer ogledati posnetek, po njem pa je dosodil, da je okroglo usnje v celoti prečkalo črto gola. To je bil za Berića osmi zadetek v sezoni, pred njim se na lestvici najboljših strelcev nahajajo le Urugvajec Diego Rossi (12), Kolumbijec Gyasi Zardes (10) in Peruanec Raúl Ruidíaz (9). 

Robert Berić Viralno Šport Tako so v Chicagu predstavili slovensko okrepitev, navijači vzhičeni

Berić, ki je v svojo statistiko vpisal še eno asistenco, je sicer drugi po številu strelov na vrata nasprotnikov, doslej jih je zbral 23. Pet več jih ima Rossi.

Chicago Fire sicer zaseda 10. mesto v vzhodni konferenci, Kansas City tretje na Zahodu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice