"Z Lukom sva lahko smrtonosna."

Foto: Twitter Luka Dončić
Najnovejši član moštva Dallas Mavericks se nadeja uspešnega sodelovanja z Lukom Dončićem.
Oglej si celoten članek

Novopečeni center teksaškega moštva Willie Cauley-Stein je kombinacijo obstoječe ekipe Dallas Mavericks in njegove malenkosti označil za "smrtonosno".

Prepričan je, da mu je taktično izhodišče trenerja Rick Carlisla pisano na kožo, obenem pa meni, da bi lahko tvoril zelo uspešno navezo s prvim zvezdnikom moštva Lukom Dončićem.

"Luka ima neverjeten tempo igre za 20-letnika. Zabavno ga je gledati, kako nadzoruje tekmo. Težko je bilo igrati proti njemu, zato sem vesel, da lahko igram z njim," je povedal 26-letni Američan, ki je bil nazadnje član Golden State Warriors, še prej pa je štiri leta igral za Sacramento Kings.

Njegovo karierno povprečje v ligi NBA znaša 9,8 točke, 6,2 skoka, 1,5 podaje, 1,1 ukradene žoge in 1,2 blokade na tekmo. Dallas se je v zameno zanj odpovedal izboru v drugem krogu naslednjega nabora.

"Imam lepo priložnost za nov začetek kariere. Upam, da bom našel nov dom. Dallas je popolna izbira zame. Njihov način igre mi odgovarja, v obrambi pa bom imel dovolj svobode, da povzročim čim večje razdejanje. To je moja igra. Prepričan sem, da bo zabavno," je dodal Cauley-Stein.

Zadoščenje Veliki rival se je "maščeval" Dončiću

Ognjeni krst v dresu Dallasa je doživel ob porazu proti Phoenix Suns. Na parketu se ni pretirano proslavil, saj je v 12 minutah dosegel štiri točke, tri skoke in podajo, dodal pa je še dve ukradeni žogi.

Foto: Twitter Cauley-Stein

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.