Z Manchestrom na življenje ali smrt

Foto: Žurnal24 John Terry je postal najbolje plačan nogometaš v Angliji.
Po srečanju za angleški superpokal med Manchester Unitedom in Chelseajem je kapetan modrih iz Londona, John Terry, izjavil, da se bodo v letošnji sezoni s klubom iz Old Trafforda borili na nož.
Oglej si celoten članek
 
 

Predvidevam, da se bomo z Manchestrom borili na življenje ali smrt.

John Terry

 
V Angliji se je nogometna sezona že tradicionalno začela s tekmo za angleški superpokal oziroma Community Shield, ki so ga v nedeljo osvojili igralci Chelsea. Potem ko se je redni del končal z neodločenimi izidom 2:2, so bili pri streljanju enajstmetrovk od igralcev Manchester Uniteda bolj natančni varovanci italijanskega stratega Carla Ancelottija, ki tako ne bi mogel bolje začeti svoje poti na Otoku. Modri se za zmago v veliki meri sicer lahko zahvalijo češkemu vratarju Petru Cechu, ki je tako v rednem delu kot pri enajstmetrovkah branil na zelo visoki ravni.

Kapetan zmagovalcev, John Terry, je po končanem srečanju dejal, da se bodo v letošnji sezoni s klubom iz Old Trafforda borili na nož. "Ko so oni vodili, smo jih mi stiskali, ko smo povedli mi, so nas stiskali oni. Mislim, da bo tako tudi v prvenstvu, ki prihaja. Izmenjavali se bomo v vodstvu, pritiskali en na drugega. Predvidevam, da se bomo z Manchestrom borili na življenje ali smrt," je dejal angleški reprezentant. Steber Chelseajeve obrambe pa ni pozabili niti na Liverpool, Arsenal in močno okrepljeni Manchester City: "Liverpool, Arsenal in Manchester City bodo prav tako močni in nas bodo ogrožali. Pričakujemo lahko še eno zares sijajno prvenstvo."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.