Šport > Nogomet
13 ogledov

Z Manchestrom na življenje ali smrt

John Terry je postal najbolje plačan nogometaš v Angliji. Žurnal24 main
Po srečanju za angleški superpokal med Manchester Unitedom in Chelseajem je kapetan modrih iz Londona, John Terry, izjavil, da se bodo v letošnji sezoni s klubom iz Old Trafforda borili na nož.
 
 

Predvidevam, da se bomo z Manchestrom borili na življenje ali smrt.

John Terry

 
V Angliji se je nogometna sezona že tradicionalno začela s tekmo za angleški superpokal oziroma Community Shield, ki so ga v nedeljo osvojili igralci Chelsea. Potem ko se je redni del končal z neodločenimi izidom 2:2, so bili pri streljanju enajstmetrovk od igralcev Manchester Uniteda bolj natančni varovanci italijanskega stratega Carla Ancelottija, ki tako ne bi mogel bolje začeti svoje poti na Otoku. Modri se za zmago v veliki meri sicer lahko zahvalijo češkemu vratarju Petru Cechu, ki je tako v rednem delu kot pri enajstmetrovkah branil na zelo visoki ravni.

Kapetan zmagovalcev, John Terry, je po končanem srečanju dejal, da se bodo v letošnji sezoni s klubom iz Old Trafforda borili na nož. "Ko so oni vodili, smo jih mi stiskali, ko smo povedli mi, so nas stiskali oni. Mislim, da bo tako tudi v prvenstvu, ki prihaja. Izmenjavali se bomo v vodstvu, pritiskali en na drugega. Predvidevam, da se bomo z Manchestrom borili na življenje ali smrt," je dejal angleški reprezentant. Steber Chelseajeve obrambe pa ni pozabili niti na Liverpool, Arsenal in močno okrepljeni Manchester City: "Liverpool, Arsenal in Manchester City bodo prav tako močni in nas bodo ogrožali. Pričakujemo lahko še eno zares sijajno prvenstvo."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.