“Z navijači do finala!”

Foto: EPA
Foto: EPA
V današnji polfinalni obračun proti Litvi (17.45) bo Hrvaška vstopila s popotnico osmih zaporednih zmag. Med glavnimi aduti hrvaške reprezentance v lovu na finale bosta Krunoslav Simon in Bojan Bogdanović.
Oglej si celoten članek

“Proti Ukrajincem sem na začetku zadel dva meta za tri točke, ki sta nam dala določeno sigurnost v igri. Nato se je odprlo tudi mojim soigralcem in prišli smo do polfinala. Časa za počitek bo malo, vendar gremo odločno v lov na finale,” je po zmagi proti Ukrajini, ki ji je nasul kar 23 točk, povedal Krunoslav Simon. “Pravi užitek je igrati pred takšnimi navijači. Imamo dovolj moči in v polfinalu bomo krenili na vse ali nič!”

Z zmagami do samozavesti

Nad številčno podporo s tribun je bil navdušen tudi njegov reprezentančni kolega Bojan Bogdanović: “V takšnem vzdušju niti ne čutiš utrujenosti. Lahko le upam, da nas bodo navijači ponesli do finala. V polfinalno tekmo moramo kreniti maksimalno pripravljeni. Zmage so nam dale neverjetno samozavest. Vsi smo prvič v polfinalu evropskega prvenstva in v moštvu vlada veliko veselje.”

Po Bogdanovićevih besedah ima njegovo moštvo veliko orožij: “Ko sam nisem razpoložen, me nadomesti Krunoslav Simon ali pa kdo drugi. Moštvena igra je glavna moč naše reprezentance. V obrambi si zelo pomagamo in dajemo vse od sebe.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.