Z Rogličem se k Bori-Hansgrohe seli še en ključen član Jumbo-Visme

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nemški ekipi naj bi se pred sezono 2024 pridružil tudi Rogličev trener pri Jumbo-Vismi Marc Lamberts.
Oglej si celoten članek

Potem ko je trenutno najslabše varovana skrivnost v svetu kolesarstva, da bo slovenski kolesarski as Primož Roglič po koncu sezone zapustil Jumbo-Vismo in okrepil nemško Boro-Hansgrohe, pa se je zdaj pojavila novica, ki še dodatno potrjuje govorice, da bo nemška ekipa nova destinacija v karieri našega šampiona.

Roglič namreč naj ne bi bil edini član Jumbo-Visme, ki bo v novi sezoni prestopil k Bori-Hansgrohe, saj naj bi nemško ekipo pred novo sezono okrepil tudi Marc Lamberts, ki je imel pri Nizozemcih vlogo trenerja našega Rogliča in Belgijca Wouta van Aerta.

Foto: Twitter Marc Lamberts

61-letnik, ki je bdel nad Van Aertovo kariero od njegovih najstniških let dalje, naj bi po poročilih Het Laatste Nieuws prekinil 12-letno sodelovanje z belgijskim superzvezdnikom, pod svoje okrilje pa naj bi vzel drugega izjemno nadarjenega Belgijca, komaj 20-letnega Ciana Uijtdebroeksa, ki je v minuli sezoni tako navdušil v dresu Bore-Hansgrohe, ko je Vuelto končal na osmem mestu. Lamberts je namreč z Uijtdebroeksom že sodeloval, preden je ta podpisal za Boro, ko je nastopal v mlajših kategorijah.

Prav tako naj bi Lamberts nadaljeval svoje sodelovanje s Primožem Rogličem, potem ko bo postalo uradno, da bo slovenski superzvezdnik obljubil svojo zvestobo nemški ekipi. Dejstvo, da se k Bori-Hansgrohe seli tudi njegov trener, naj bi le še dodatno potrdilo napovedi, da je resnično nemška ekipa naslednja postaja v njegovi karieri.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:55 5. Oktober 2023.

    Bo pa se van aert sel k bori ,pa bo top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.