Šport > Kolesarstvo
27929 ogledov

Z Rogličem se k Bori-Hansgrohe seli še en ključen član Jumbo-Visme

Marc Lamberts Twitter
Nemški ekipi naj bi se pred sezono 2024 pridružil tudi Rogličev trener pri Jumbo-Vismi Marc Lamberts.

Potem ko je trenutno najslabše varovana skrivnost v svetu kolesarstva, da bo slovenski kolesarski as Primož Roglič po koncu sezone zapustil Jumbo-Vismo in okrepil nemško Boro-Hansgrohe, pa se je zdaj pojavila novica, ki še dodatno potrjuje govorice, da bo nemška ekipa nova destinacija v karieri našega šampiona.

Roglič namreč naj ne bi bil edini član Jumbo-Visme, ki bo v novi sezoni prestopil k Bori-Hansgrohe, saj naj bi nemško ekipo pred novo sezono okrepil tudi Marc Lamberts, ki je imel pri Nizozemcih vlogo trenerja našega Rogliča in Belgijca Wouta van Aerta.

Marc Lamberts | Avtor: Twitter Twitter

61-letnik, ki je bdel nad Van Aertovo kariero od njegovih najstniških let dalje, naj bi po poročilih Het Laatste Nieuws prekinil 12-letno sodelovanje z belgijskim superzvezdnikom, pod svoje okrilje pa naj bi vzel drugega izjemno nadarjenega Belgijca, komaj 20-letnega Ciana Uijtdebroeksa, ki je v minuli sezoni tako navdušil v dresu Bore-Hansgrohe, ko je Vuelto končal na osmem mestu. Lamberts je namreč z Uijtdebroeksom že sodeloval, preden je ta podpisal za Boro, ko je nastopal v mlajših kategorijah.

Prav tako naj bi Lamberts nadaljeval svoje sodelovanje s Primožem Rogličem, potem ko bo postalo uradno, da bo slovenski superzvezdnik obljubil svojo zvestobo nemški ekipi. Dejstvo, da se k Bori-Hansgrohe seli tudi njegov trener, naj bi le še dodatno potrdilo napovedi, da je resnično nemška ekipa naslednja postaja v njegovi karieri.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • smoljo 11:55 05.oktober 2023.

    Bo pa se van aert sel k bori ,pa bo top

Sorodne novice