Šport > Kolesarstvo
17192 ogledov

"Roglič je dobil ponudbo, ki je presegla vsa pričakovanja"

Primož Roglič Epa
V tem trenutku še ni znano, kjer bo kariero nadaljeval Primož Roglič, ki po osmih letih zapušča Jumbo-Vismo.

Primož Roglič je pred začetkom dirke po Emiliji potrdil, da po koncu sezone zapušča Jumbo-Vismo, vendar pa imena svojega bodočega delodajalca ni želel razkriti.

Kot je pojasnil novinarjem RTV Slovenije, se želi najprej posvetiti nalogi, ki je pred njim, nato pa bo informacij željni kolesarski javnosti obelodanil več podrobnosti v zvezi s svojo prihodnostjo.

Primož Roglič Zdaj tudi uradno Šport Ugibanj je konec, Roglič se je odločil: "Lahko potrdim, da ..."

Global Cycling News danes poroča, da naj bi se Rogliču obetala večletna pogodba, ki je po besedah neimenovanega šefa konkurenčnega moštva "presegla vsa pričakovanja".

Zasavski orel naj bi po neuradnih informacijah sklenil triletno pogodbo, ki mu bo navrgla šest milijonov (!) evrov na sezono.

S tem bi se Roglič postavil ob bok rojaku Tadeju Pogačarju, ki s 6,3 milijona letne plače uživa status najbolje plačanega kolesarja na svetu.

Lefevere Nepričakovan zaplet Šport Nič od združitve? Šef Soudala razočaran nad Vismo: "Prej ni bilo govora o tem"

Rogliča se je v zadnjih dneh povezovalo s številnimi svetovno znanimi kolektivi, vendar pa so nekateri med njimi že zanikali možnost podpisa s trikratnim zmagovalce Vuelte. Še najbolj skrivnostni so glede morebitnega zanimanja za Rogliča pri INEOSU, kjer o tej temi vztrajno molčijo.

"Primož je dobil velikansko ponudbo, ki je presegla vsa pričakovanja in s katero se bo verjetno približal Pogačarju," šefa neimenovane ekipe citira GCN.

Vse odgovore bomo najbrž dočakali najkasneje do 7. oktobra, ko bo Roglič končal sezono z nastopom na dirki po Lombardiji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.