''Z Ronaldom ni vse v redu v glavi''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji portugalski reprezentant , ki si je garderobo delil s Cristianom Ronaldom, pravi, da nihče ne trenira tako zagrizeno kot nogometaš Real Madrida.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA cristiano ronaldo Deco, upokojeni napadalni vezist, ki je za časa svoje kariere med drugim igral za Benfico, Porto, Barcelono in Chelsea, je spregovoril o trening režimu nekdanjega reprezentančnega kolega Cristiana Ronalda.

''S fantom nekaj ni v redu v glavi. Še nikoli nisem videl, da bi kdo treniral na takšen način. Ni lahko početi, kar dela Ronaldo,'' je v intervjuju za ESPN povedal 38-letnik.

Deco je bil od leta 2004 do 2008 član Barcelone, kjer je imel priložnost igrati ob Lionelu Messiju.

O primerjavi med najboljšima nogometašema zadnjih let je Portugalec povedal: ''Povsem različna sta. Messi skrbi za svoje telo, tako kot se za športnika spodobi, a to, kar počne Ronaldo, je neverjetno. Šel bo do skrajnosti, saj bi bil vedno rad najboljši na svetu. Tekmuje, da bi osvojil vse,'' je povedal Portugalec in dodal, da sta zvezdnika Barcelone oziroma Reala sicer neprimerljiva. 

''Ko oba vidiš v akciji, je to izjemno doživetje, a primerjava med njima je praktično nemogoča,'' je sklenil Deco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.