Šport > Nogomet
21 ogledov

''Z Ronaldom ni vse v redu v glavi''

deco messi eto'o EPA
Nekdanji portugalski reprezentant , ki si je garderobo delil s Cristianom Ronaldom, pravi, da nihče ne trenira tako zagrizeno kot nogometaš Real Madrida.

cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA
Deco, upokojeni napadalni vezist, ki je za časa svoje kariere med drugim igral za Benfico, Porto, Barcelono in Chelsea, je spregovoril o trening režimu nekdanjega reprezentančnega kolega Cristiana Ronalda.

''S fantom nekaj ni v redu v glavi. Še nikoli nisem videl, da bi kdo treniral na takšen način. Ni lahko početi, kar dela Ronaldo,'' je v intervjuju za ESPN povedal 38-letnik.

Deco je bil od leta 2004 do 2008 član Barcelone, kjer je imel priložnost igrati ob Lionelu Messiju.

O primerjavi med najboljšima nogometašema zadnjih let je Portugalec povedal: ''Povsem različna sta. Messi skrbi za svoje telo, tako kot se za športnika spodobi, a to, kar počne Ronaldo, je neverjetno. Šel bo do skrajnosti, saj bi bil vedno rad najboljši na svetu. Tekmuje, da bi osvojil vse,'' je povedal Portugalec in dodal, da sta zvezdnika Barcelone oziroma Reala sicer neprimerljiva. 

''Ko oba vidiš v akciji, je to izjemno doživetje, a primerjava med njima je praktično nemogoča,'' je sklenil Deco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.