Z zmago velik korak k drugemu delu tekmovanja

Foto: Epa slovenska rokometna reprezentanca
Pred slovensko moško rokometno reprezentanco je uvodna tekma na letošnjem evropskem prvenstvu na Švedskem in Norveškem ter v Avstriji.
Oglej si celoten članek

V dvorani Scandinavium v Göteborgu se bo Slovenija  pomerila s Poljsko, uvodna tekma skupine F pa se bo drevi začela ob 18.15. Ob 20.30 bo na sporedu še tekma med Švedsko in Švico.

V slovenskem taboru se na današnjem obračunu nadejajo polnemu izkupičku, v tem primeru bi naredili odločen korak proti drugemu delu zaključnega turnirja in pridobili na samozavesti pred naslednjima tekmama s Švedsko in Švico.

Izbranci slovenskega selektorja Ljubomirja Vranješa se bodo z enimi od treh gostiteljev evropskega prvenstva pomerili v nedeljo, 12. januarja, s Švicarji pa dva dni kasneje.

V drugi del bosta napredovali dve najboljši izbrani vrsti iz skupine F. V Malmöju se bosta nato pomerili z najboljšima reprezentancama iz skupine D ter E. V skupini D v norveškem Trondheimu nastopajo Francija, Norveška, Portugalska in BiH, v skupini E v Malmöju pa Danska, Madžarska, Islandija in Rusija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.