Šport
148 ogledov

Z zmago velik korak k drugemu delu tekmovanja

slovenska rokometna reprezentanca Epa
Pred slovensko moško rokometno reprezentanco je uvodna tekma na letošnjem evropskem prvenstvu na Švedskem in Norveškem ter v Avstriji.

V dvorani Scandinavium v Göteborgu se bo Slovenija  pomerila s Poljsko, uvodna tekma skupine F pa se bo drevi začela ob 18.15. Ob 20.30 bo na sporedu še tekma med Švedsko in Švico.

V slovenskem taboru se na današnjem obračunu nadejajo polnemu izkupičku, v tem primeru bi naredili odločen korak proti drugemu delu zaključnega turnirja in pridobili na samozavesti pred naslednjima tekmama s Švedsko in Švico.

Izbranci slovenskega selektorja Ljubomirja Vranješa se bodo z enimi od treh gostiteljev evropskega prvenstva pomerili v nedeljo, 12. januarja, s Švicarji pa dva dni kasneje.

V drugi del bosta napredovali dve najboljši izbrani vrsti iz skupine F. V Malmöju se bosta nato pomerili z najboljšima reprezentancama iz skupine D ter E. V skupini D v norveškem Trondheimu nastopajo Francija, Norveška, Portugalska in BiH, v skupini E v Malmöju pa Danska, Madžarska, Islandija in Rusija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice