Šport
4024 ogledov

Hrvaški selektor udaril z izjavo o kmetih in črncih

Lino Červar Profimedia
Najboljše evropske rokometne reprezentance se pripravljajo na evropsko prvenstvo, med njimi tudi Hrvaška.

Izbrana vrsta Hrvaške je pretekli konec tedna svojo formo pilila na turnirju v Poreču. Po remiju z Bosno in Hercegovino so "kavboji" v nedeljo premagali Katar (33:28) in tako popravili vtis.

slovenska rokometna reprezentanca 18 igralcev Šport Novi selektor objavil končni seznam za EP

Hrvate bo na Euro popeljal izkušeni strokovnjak Lino Červar. Istrski trener je znan po temperamentnem vodenju svojih ekip, izneveril se ni niti v nedeljo.

V 19. minuti srečanja proti Katarju je Červar ob izidu 9:9 vzel minuto odmora in oštel svoje varovance, pri tem pa uporabil vsaj eno neposrečeno primerjavo.

"Prenehajmo igrati rokomet kmečko! Ti črnci igrajo pametneje od nas! Kaj 'prodajate' žogo? Pa do jutra igrajmo, če je treba. (...) Mi moramo biti pametnejša ekipa, imamo igralce, ki znajo igrati rokomet," je besnel Červar in se hitro znašel na medmrežju.

Posnetek Červarjevega govora med minuto odmora si lahko ogledate NA TEJ POVEZAVI.

Hrvaška bo na evropskem prvenstvu v vlogi velike favoritinje v svoji skupini A, kjer ji bodo načrte skušale prekrižati Srbija, Črna gora in Belorusija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice