Za Aguera bi dali 28 mio. in Negreda

Foto: Žurnal24 Real Madrid si spet želi Sergia Aguera, a Atletico bo trd pogajalec. (Foto: Reut
Zimski prestopni rok je končan, a veliki klubi zrejo že v poletje. Real ponuja 28 milijonov evrov in napadalca Alvara Negreda, ki bi ga odkupili nazaj iz Seville, da bi dobili Sergia Aguera (Atletico).
Oglej si celoten članek

Madridski Real je leta 2009 prodal Alvara Negreda Sevilli za okoli 14 milijonov evrov, vendar si je pridržal možnost, da ga v prvih dveh letih odkupi nazaj za 17 milijonov. Postopek menjave naj bi pri Realu načrtovali dlje časa, izpeljali pa ga bodo poleti, še pišejo pri Marci. Minuli teden je Sergio Aguero podpisal podaljšanje pogodbe z Atleticom Madridom do leta 2014. Konec januarja so iz Atletica sporočili, da so zavrnili 45 milijonov evrov za 22-letnika, ki naj bi ga vabila angleška prvoligaša Tottenham in Chelsea. Real Madrid je pozneje sicer zanikal, da načrtuje prihod Aguera. Zdaj je spet na njihovem radarju.

Finale kraljevega pokala v Valencii
Finale španskega kraljevega pokala med Barcelono in Real Madridom bo 20. aprila na stadionu Mestalla v Valencii (v tistem tednu se bo igral tudi drugi letošnji prvenstveni El Clasico). Predsednika, Sandro Rosell in Florentino Perez, sta se strinjala z izbranim stadionom. To bo še šestič, da se bosta večna tekmeca udarila v finalu pokala Copa del Rey. Nazadnje je leta 1990 Barcelona, ta čas vodilna ekipa španskega prvenstva s sedmimi točkami prednosti pred Realom, prav v Valencii z 2:0 premagala Real.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.