Šport > Nogomet
20 ogledov

Za Aguera bi dali 28 mio. in Negreda

Real Madrid si spet želi Sergia Aguera, a Atletico bo trd pogajalec. (Foto: Reut Žurnal24 main
Zimski prestopni rok je končan, a veliki klubi zrejo že v poletje. Real ponuja 28 milijonov evrov in napadalca Alvara Negreda, ki bi ga odkupili nazaj iz Seville, da bi dobili Sergia Aguera (Atletico).

Madridski Real je leta 2009 prodal Alvara Negreda Sevilli za okoli 14 milijonov evrov, vendar si je pridržal možnost, da ga v prvih dveh letih odkupi nazaj za 17 milijonov. Postopek menjave naj bi pri Realu načrtovali dlje časa, izpeljali pa ga bodo poleti, še pišejo pri Marci. Minuli teden je Sergio Aguero podpisal podaljšanje pogodbe z Atleticom Madridom do leta 2014. Konec januarja so iz Atletica sporočili, da so zavrnili 45 milijonov evrov za 22-letnika, ki naj bi ga vabila angleška prvoligaša Tottenham in Chelsea. Real Madrid je pozneje sicer zanikal, da načrtuje prihod Aguera. Zdaj je spet na njihovem radarju.

Finale kraljevega pokala v Valencii
Finale španskega kraljevega pokala med Barcelono in Real Madridom bo 20. aprila na stadionu Mestalla v Valencii (v tistem tednu se bo igral tudi drugi letošnji prvenstveni El Clasico). Predsednika, Sandro Rosell in Florentino Perez, sta se strinjala z izbranim stadionom. To bo še šestič, da se bosta večna tekmeca udarila v finalu pokala Copa del Rey. Nazadnje je leta 1990 Barcelona, ta čas vodilna ekipa španskega prvenstva s sedmimi točkami prednosti pred Realom, prav v Valencii z 2:0 premagala Real.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.