Za dva milijona na Otok k legendi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant Rene Krhin bo kariero nadaljeval v drugi najmočnejši angleški ligi.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Rene Krhin je tik pred prestopom v angleški Birmingham, ki nastopa v drugi angleški ligi, njegov prestop iz španske Granade pa je vreden dva milijona funtov. Nekdanjega igralca milanskega Interja, Genove in Granade si je v svojih vrstah zaželel novi italijanski trener angleškega moštva Gianfranco Zola.

"Gre za zelo zanimivega igralca z dobrimi lastnostmi, ki je lahko dodana vrednost za našo ekipo," je o Krhinu dejal Zola, ki je nekoč vodil angleška West Ham in Watford ter italijanski Cagliari.

"Je slovenski reprezentant in dober nogometaš, ki bi nam lahko koristil. Bomo videli, če se bo prestop tudi zgodil," je še dejala legenda Chelseaja.

Birmingham je trenutno na 13. mestu v ligi championship, vodilni Brighton&Hove Albion ima kar 19 točk več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.