Za Evropo še prezeleni

Foto: Žurnal24 Evropski nogometni ples brez slovenske udeležbe
V torek so se končali letošnji nastopi slovenskih nogometnih klubov na evropski sceni.
Oglej si celoten članek

Evropski nogometni ples se nadaljuje brez slovenske udeležbe. V torek so izpadle še Domžale, ki so v kvalifikacijah za Ligo prvakov še drugič izgubile proti zagrebškemu Dinamu.

Domžalski nogometaši so sicer pred povratno tekmo v Zagrebu optimistično napovedovali boj do zadnjih atomov moči, tisti najdrznejši, predvsem športni direktor Nenad Protega, pa so celo napovedovali uvrstitev v tretji predkrog, kjer je na boljšega iz dvoboja že čakal nemški Werder. A razlika v kakovosti je bila prevelika. Hrvaški prvaki z Luko Modrićem na čelu so bili za razred boljši in so se zasluženo veselili napredovanja. To je po tekmi športno priznal tudi trener Domžal Slaviša Stojanović in napovedal, da bo v tretjem predkrogu stiskal pesti za tokratnega tekmeca: “Dinamo ima štiri ali pet posameznikov, ki lahko v vsakem trenutku odločijo izid tekme.”

Medtem ko se hrvaški prvaki že pripravljajo na odločilni obračun za vstop v elitno Ligo prvakov, Domžalam preostane le vrnitev na domačo sceno in boj za drugo prvenstveno zvezdico v zgodovini kluba. Pot do nje pa bo v tej sezoni veliko bolj trnova kot v minuli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.