Šport > Nogomet
13 ogledov

Za Evropo še prezeleni

Evropski nogometni ples brez slovenske udeležbe Žurnal24 main
V torek so se končali letošnji nastopi slovenskih nogometnih klubov na evropski sceni.

Evropski nogometni ples se nadaljuje brez slovenske udeležbe. V torek so izpadle še Domžale, ki so v kvalifikacijah za Ligo prvakov še drugič izgubile proti zagrebškemu Dinamu.

Domžalski nogometaši so sicer pred povratno tekmo v Zagrebu optimistično napovedovali boj do zadnjih atomov moči, tisti najdrznejši, predvsem športni direktor Nenad Protega, pa so celo napovedovali uvrstitev v tretji predkrog, kjer je na boljšega iz dvoboja že čakal nemški Werder. A razlika v kakovosti je bila prevelika. Hrvaški prvaki z Luko Modrićem na čelu so bili za razred boljši in so se zasluženo veselili napredovanja. To je po tekmi športno priznal tudi trener Domžal Slaviša Stojanović in napovedal, da bo v tretjem predkrogu stiskal pesti za tokratnega tekmeca: “Dinamo ima štiri ali pet posameznikov, ki lahko v vsakem trenutku odločijo izid tekme.”

Medtem ko se hrvaški prvaki že pripravljajo na odločilni obračun za vstop v elitno Ligo prvakov, Domžalam preostane le vrnitev na domačo sceno in boj za drugo prvenstveno zvezdico v zgodovini kluba. Pot do nje pa bo v tej sezoni veliko bolj trnova kot v minuli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.